• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Šilti alpinistiniai batai Scarpa Mont Blanc GTX Lake Blue

    Šilti alpinistiniai batai Scarpa Mont Blanc GTX Lake Blue

    87525-200/001-39
    8025228933147
    Scarpa

     Atsparūs vandeniui ir sniegui pašiltinti batai, skirti aukštuminiam alpinizmui šaltomis oro sąlygomis

    Dydžiai
    469,00 €
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Atsparūs vandeniui ir sniegui pašiltinti batai, skirti aukštuminiam alpinizmui šaltomis oro sąlygomis, lipant iki maždaug 5 km aukščio, kaip sako ir pats modelio pavadinimas „Montblanc“. Viršutinė dalis pagaminta iš 3 mm storio drėgmei atsparios odinės zomšos. Integruota apsauga nuo sniego. Dvigubas bato "liežuvis" padidina komfortą. Vidinė dalis iš Goretex® pamušalo užtikrina puikią šiluminę izoliaciją, atsparumą vandeniui ir kvėpavimą. Galima naudoti su automatinėmis, pusiau automatinėmis ar universaliomis ledo katėmis. Pagaminta Asolo, Italijoje. Universalus modelis – pasirinkite savo dydį (turėtų būti 2 dydžiais didesnis nei paprastai avimų batų).

    Savybės:
    Vidinis batas:
    XT 20 ergonominis nailono vidpadis; sustiprintas skirtingo tankio ir kietumo stiklo pluošto vidinis batas ir EVA danga – patogu, patvaru ir mažina nikstelėjimo riziką. Projektuojant vidpadžius yra naudojama ACTIVimpact technologija, kuri leidžia gamyboje suderinti komponentus su tokiomis fizikinėmis ir cheminėmis savybėmis, kurios maksimaliai sumažina vibracijas.  

    Batviršis:
    Vientisos konstrukcijos vandenį atstumiantis batviršis iš „Perwanger“ 3 mm zomšos ir PU Tek patvaraus techninio audinio. Guminė apsauga per visą bato perimetrą.

    Raištelių sistema:
    Greito suvarstymo sistema su plastikinėmis ir metalinėmis detalėmis. Dvejopas suvarstymas viršuje. Suvarstymo sistemos konstrukcija leidžia sureguliuoti apimtį vienu judesiu. Aulo dalyje raišteliai užkabinami už kabliukų, kad suveržta būtų tolygiai.

    Pamušalas:
    „Gore-Tex Insulated Comfort“ neperšlampama membrana.

    Padas:
    Sukurtas bendradarbiaujant su „Vibram“ ir užtikrina reikiamą tikslumą, lengvumą ir patogumą. 

    Svoris: 1 800 g (42 dydis (pora))

    Spalva: mėlyna (Lake Blue)

     

    Prekės ypatybės

    Batai: Su auliuku