• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Alpinistiniai batai Scarpa Ribelle Tech 2.0

    Alpinistiniai batai Scarpa Ribelle Tech 2.0

    71073-250/001-45
    8057963071082
    Scarpa

    Naujausiomis technologijomis pasižymintys alpinistiniai batai savo lengvumu, tvirtumu ir patogumu puikiai tinkantys greitam ir aktyviam judėjimui kalnuose.

    Dydis
    469,00 €
    Išparduota
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Alpinistiniai batai „Scarpa Ribelle Tech 2.0“ perkelia lengvų ir techninių batų standartus į naują lygį. Apsaugota asimetrinė suvarstymo sistema, gerai priglundančio aulo-kojinės konstrukcija ir HDry® neperšlampama membrana užtikrina, kad su šiais batais galėsite sparčiai judėti kalnuose, taip pat ir per sniegą, ir siekti dar neregėtų aukštumų. Italijoje gamintuose batuose dera bėgimo ir techninių batų savybės. Aulo-kojinės „Sock-FitTM Plus KN“ struktūrą sudaro tramprus liežuvis ir vientisos konstrukcijos megzta kojinė, kuri gerai priglunda ir sutaupo svorio. Tinka dėvėti su pusiau automatinėmis katėmis.

    Viršus: integruotas tamprios medžiagos antbatis (kojinė) pasižymi vientisa megzta konstrukcija ir besiūle KNIT technologija su skirtingo tankumo ir tamprumo audiniu, kad būtų lengva apsimauti. Sutvirtintas tose vietose, kur patiriama daugiausia trinties. Bato priekyje ir aplink – vientisa guminė pirštų, pėdos ir bato apsauga nuo smūgių ir trinties. 
    Pašiltinimas: pamušalas su pašiltinimu iš dviejų dalių: bato gale – „Primaloft® Silver Yarn“, o priekyje, kad pirštams būtų šilčiau – „Primaloft® Gold Insulation“, kurio tankis 200g/m2. 
    Vidpadis: Polipropileno vidpadis „Pro Fiber Roll“ su skirtingo tankio stiklo pluoštu garantuoja efektyvumą, stabilumą ir patogumą. 
    Suvarstymo sistema: FAST LOCK LITE PLUS greito varstymo sistemą sudaro dvi zonos: plastiko kilpų ir raištelių fiksavimo. Sistema leidžia tolygiai suveržti pėdą ir gerai ją įrėmina.
    Padas: Padas „Precision Tech Roll“, sukurtas bendradarbiaujant su „Vibram®“ yra lengvas, gerai amortizuojantis ir techniškas. 
    Išorinis padas: „Vibram“ guminis padas pasižymi patvarumu ir geru sukibimu.

    Svoris: 640 g (vienas 42 dydžio batas)

    Spalva: juodi su oranžine (Black Orange)

    Pagaminta Italijoje

     

    Prekės ypatybės

    Batai: Su auliuku