• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Komplektas Nikwax TECH WASH + TX.DIRECT

    Komplektas Nikwax TECH WASH + TX.DIRECT

    NW0103P06
    5020716010303
    Nikwax
    Drabužių su membrana skalbiklio ir impregnavimo priemonės rinkinys (po 300 ml) „Nikwax Tech Wash + Tx. Direct“.

    Pristatymo informacija:
    Nemokamas pristatymas prekėms, kurių kaina didesnė nei 50,00 €
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Skalbiklio Nikwax® Tech Wash® 300 ml ir impregnavimo priemonės Nikwax® TX.Direct® Wash-in (įskalbiama) 300 ml komplektas.
     
    Orui laidūs ir drėgmei atsparūs turistiniai drabužiai gaminami iš specialių medžiagų, todėl ir jų priežiūrai turi būti naudojamos specialios priemonės.
     
    Nikwax® Tech Wash® pagamintas nenaudojant įprastiniams skalbikliams būdingų sudedamųjų dalių, kurios galėtų pakenkti drabužių membranoms (Gore-Tex®SympaTex®eVENTPermatex® ir Nikwax Analogy® ir pan.). Taip pat tinka turistiniam  inventoriui (palapinėms, pavėsinėms, markizėms, kuprinėms, krepšiams ir dėklams) skalbti. 
     
     Drabužių su membranomis (Gore-Tex®SympaTex®eVENTPermatex® ir Nikwax Analogy® ir pan.) vandens apstūmimo savybes žymiai pagerina apdorojimas impregnavimo priemone Nikwax® TX.Direct®
     
    Impregnuoti rekomenduojama drabužius išskalbus arba tarp skalbimų. Prieš impregnavimą skalbinių džiovinti nereikia. Gaminių apdorotų Nikwax® TX.Direct® nereikia džiovinti džiovyklėje ar kitaip sušildyti tam, kad suaktyvėtų vandens atstūmimo savybės. Tai ypač aktualu nenaujiems gaminiams su klijuotomis siūlėmis, kurias pašildymas gali paveikti neigiamai.
     

    Prekės ypatybės

    Naudojimas Rinkiniai