• Nemokamas pristatymas
    Vyriškos kelnės nuo lietaus Montane Dynamo Pants

    Vyriškos kelnės nuo lietaus Montane Dynamo Pants

    MDYPRBLAM1
    5056237040925
    Montane

    Universalios klasikinio stiliaus vyriškos kelnės nuo lietaus ir vėjo praktiškos turėti kieviename žygyje besikeičiančiomis oro sąlygomis.

    Dydžiai
    100,00 €
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Klasikinės kelnės nuo lietaus ir vėjo pasižymi savo lengvumu ir universalumu. Kelnės tinkamos vilkėti kelionių, pasivaikščiojimų gamtoje ar sporto metu. Vyriškų kelnių dizainas sukurtas taip, jog nesvarbu kokia veikla užsiimtumėte - galėsite mėgautis visiška judėjimo laisve. Ilgas užtrauktukas nuo klešnės apačios iki šlaunies leidžia kelnes apsivilkti/nusivilkti nenusiavus avalynės. Judėjimo laisvę pagerina išformuoti keliai ir specialiai įsiūtas prarėžas. Dažniausiai dėvimos ant įprastinių kelnių ar termo drabužio, todėl, kad būtų laisviau, verta rinktis dydžiu didesnes nei įprastai nešiojate.

    Vyriškos kelnės apsaugančios nuo lietaus ir vėjo yra pagamintos iš tvirto ir patikimo 40D PERTEX® Shield audinio, kuris taip pat puikiai "kvėpuoja" dėl mikrosluoksnių siūlių, kurios padidina "kvėpuojančio" paviršiaus plotą. 

     Atsparumas vandeniui – minimum 10,000 mm hidrostatinio slėgio / Medžiagos kvėpavimas - minimum 6,000 - 7,000g/m²/24hrs

    Detaliau: elastingas liemuo, reguliuojamas virvele, ilgi užtrauktukai / spaustuku reguliuojama kelnių apačia / subtilios atspindinčios šviesą saugos detalės / reguliuojama blauzdos apimtis

     Svoris: 215 g / Spalva: Juoda (Black)

    Prekės ypatybės

    Svoris 215g