• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Alpinistiniai batai Scarpa Manta Tech GTX

    Alpinistiniai batai Scarpa Manta Tech GTX

    87506-201/001-45
    8025228991659
    Scarpa

    Tvirti pašiltinti alpinistiniai batai su neperšlampama ir gerai orą leidžiančia membrana, tinka tiek moterims, tiek vyrams – tereikia pasirinkti reikiamą dydį.

    Spalva
    Dydžiai
    299,00 €
    Išparduota
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Tvirtas kalnų batas kietu padu. „Manta Tech Gtx“ yra puikus šiuolaikinių lengvumą garantuojančių technologijų ir tvirtumo derinys. Puikiai tinka dėvėti einant sudėtingais paviršiais – nuo akmenuotų žvyruotų maršrutų iki kalnų keterų – nes pado savybės užtikrina puikų sukibimą ir patvarumą. Suvarstymo sistema su metalinėmis kilpelėmis ir raištelių fiksatoriais įtvirtina pėdą ir suteikia stabilumo jausmo. Bato apačioje esanti guminė apsauginė juosta per visą perimetrą saugo pėdas nuo smūgių, o patį batą nuo trinties su katėmis ir per greito nusidėvėjimo. Kietas padas tinkamas mauti pusiau automatines kates.

    Viršus: zomša „Perwanger“, 3 mm atsparumas vandeniui. „EXO SCARPA“ čiurnos paminkštinimas gerai ją prilaiko, batai turi ergonominį aulą.
    Pašiltinimas: „GORE-TEX“ (Duratherm) membrana užtikrina nepralaidumą vandeniui, šilumą ir laidumą orui. 15% lengvesnis pašiltinimas. 
    Vidpadis: PRO FIBER XT 20, EVA padengimas + suspaustas neelastinis apatinis padengimas.  
    Padas: PENTAX PRECISION XT SOLE pado funkcionalus dizainas, kurį sudaro įvairaus tankio PU pluoštas ir TPU kulno intarpai bei guminis „Vibram“ išorinis padas. MONT gumos intarpas lipimui uolomis ir Via Ferrata maršrutams. 

    Svoris: 880 g (vienas 42 dydžio batas)

    Spalva: pilka su šviesiai žalia (Shark- Lime)

    Prekės ypatybės

    Batai: Su auliuku