• Nemokamas pristatymas
    • Moteriški žygio batai Scarpa Rush TRK GTX
    • Moteriški žygio batai Scarpa Rush TRK GTX žygio batai, turistiniai batai
    • Moteriški žygio batai Scarpa Rush TRK GTX žygio batai, turistiniai batai
    • žygio batai, turistiniai batai
    • Moteriški žygio batai Scarpa Rush TRK GTX
    Moteriški žygio batai Scarpa Rush TRK GTX

    Moteriški žygio batai Scarpa Rush TRK GTX

    63140-202/002-39
    8057963160991
    Scarpa

    Moteriški žygio batai batai „Scarpa Rush TRK TX“ su Gore-Tex membrana pasižymi ryškesnėmis spalvomis ir pėdų nuovargį mažinančiomis technologijomis bei puikiu lengvumo ir stabilumo santykiu.

    Spalva
    Dydžiai
    219,00 €
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Naujas vardas žygių batų kategorijoje – „Rush TRK GTX“ pasižymi ne tik ryškia išvaizda, bet ir pėdos nuovargį mažinančiomis technologijomis bei puikiu tvirtumo ir lengvumo santykiu, todėl idealiai tinka tiek trumpiems, tiek ilgesniems  žygiams. Šių moteriškų žygio batų tikslas – jūsų pėdų patogumas, todėl šie neperšlampami batai su auliuku sukurti taip, kad užtikrintų kojų komfortą, stabilumą ir lengvumą einant.

    Konstrukcija:

    BATVIRŠIS: 1,8 mm zomša ir tekstilė. Neperšlampama ir orui laidi Gore-Tex mebrana, kad būtumėte gerai apsaugoti drėgmės ir lietaus sąlygomis, bet pėdos galėtų kvėpuoti. Gerai priglundantis ir apspaudžiantis auliukas, apsaugantis ir įrėminantis čiurną. Sistema Autofit 3D COLLAR užtikrina, kad viršbatis gerai priglunda ir apglėbia pėdą, jos per daug neapspaudžiant.

    RAIŠTELIŲ SISTEMA: iš kilpelių, fiksatoriaus ir kabliukų, kad būtų užtikrintas tolygus suveržimas išvengiant pernelyg suspaudžiamų vietų.

    PADAS: naujasis „PRESA®“ padas pagamintas iš gerą sukibimą ir ilgaamžiškumą garantuojančių medžiagų, išreikšto kulno ir žygiams tinkančio protektoriaus, leidžiančiais neslysti ir prireikus stabdyti. Be to, IKS (Interactive Kinetic System) technologija, kuriai būdingos 5 smūgius sugeriančios sritys (kupolai), palaipsniui ir tikslingai palaiko ėjiko kūno svorį veiklos kalnuose metu.

    VIDPADIS: DTS TPU Frame

    TARPUPADIS: 3D EVA-CM

    Svoris: 465 g vienas 38 dydžio batas

    Prekės ypatybės

    Membrana GORE-TEX®
    Batai: Su auliuku