• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    • Camino Lituano piligrimo pasas
    • Camino Lituano piligrimo pasas
    • Camino Lituano piligrimo pasas
    Žygeivio-piligrimo pasas „Camino Lituano“

    Žygeivio-piligrimo pasas „Camino Lituano“

    PLGRP-01

    Šv. Jokūbo kelio asociacijos piligriminio pažintinio kelio po Lietuvą „Camino Lituano“ žygeivio-piligrimo pasas.

    Pristatymo informacija:
    Nemokamas pristatymas prekėms, kurių kaina didesnė nei 50,00 €
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Šv. Jokūbo kelio asociacijos piligriminio pažintinio kelio po Lietuvą „Camino Lituano“ žygeivio-piligrimo pasas su vieta kiekvienos įveiktos atkarpos spaudui ir datai.

    Camino Lituano – pirmas ir vienintelis savarankiškai keliauti paruoštas 500 kilometrų šiuolaikinis piligrimų kelias, besidriekiantis per visą Lietuvą ir prisijungiantis prie Europos tarptautinio Šv. Jokūbo kelių tinklo.

    Camino Lituano suskirstytas į vidutiniškai 25 kilometrų dienos kelionės etapus, jis sužymėtas tradicinėmis geltonomis rodyklėmis bei kriauklėmis. Visą kelio maršrutą sudaro 21 etapas nuo Žagarės iki Seinų. Prie pagrindinio kelio prisijungia naujos atšakos, kurių dėka Camino Lituano kelią galima pasiekti iš kitų Lietuvos kampelių. Etapų stotelėse piligrimų ir žygeivių patogumui veikia nakvynės vietos, maitinimo įstaigos, yra kita reikalinga infrastruktūra.

    Camino Lituano – ne tik pažymėtas maršrutas žemėlapyje. Tai – gyvas socialinis, kultūrinis, ekonominis reiškinys, prie kurio prisideda ir vietinės bendruomenės.

    Daugiau informacijos apie šį kelią ir jo maršrutus rasite oficialioje „Camino Lituano“ svetainėje: https://caminolituano.com/, jų „Facebook“ paskyroje (Camino Lituano) ir „Instagram“ paskyroje (@CaminoLituano_Network).

    Visiems besiruošiantiems Camino Lituano keliui ir į krepšelį įsidėjus "Camino pasą" - suteiksime vienkartinę 10% nuolaidą pirkinių krepšeliui. Tereikia suvesti nuolaidos kodą buen camino