• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Mot. džemperis Marmot ’94 E.C.O. Recycled Fleece

    Mot. džemperis Marmot ’94 E.C.O. Recycled Fleece

    M1419722260XS
    195115172886
    Marmot

    Itin stilingas, šiltas ir jaukus Marmot džemperis, ypatingas tuom, kad yra panašus į 90-ųjų stiliaus flisinius megztinius.

    Spalva
    Dydžiai
    70,00 €
    -50% 140,00 €
    Išparduota
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    94 E.C.O. Recycled Fleece džemperis, sukurtas pagal 90-ųjų metų mados tendencijas, grįžta ir į šiuolaikinę keliautojų spintą, ieškančių jaukumo, šilumos ir vintažinio stilio. 100 % perdirbtas ir 110 % retro stiliaus, šis pliušinis flisinis audinys - tai komfortas ir jaukumas, kurio reikia norint išeiti į lauką ir mėgautis gamta - nuo kiemo ir stovyklavietės laužo iki savaitgalio išvykų su komanda. Šis flisas su 1/2 užtrauktuku dar 30 metų užtikrins didelį komfortą kalnuose ir už jų ribų, o nostalgiškas modelis privers pavydėti jūsų kalnų komandos narius.

    Savybės:

    100 % perdirbto poliesterio audinys sumažina šilumos nuostolius ir ištraukia drėgmę, kad būtų užtikrinta lengva apsauga lauke.

    Lengvas flisinis audinys suteikia pliušinę, patogią šilumą ir vintažinę išvaizdą.

    Užtrauktuku užsegamose kišenėse ant rankų saugiai ir patogiai laikysite kasdien kelionėje būtiniausius daiktus: telefoną, raktus, piniginę, kredito kortelę ir kt.

    Elastiniai rankogaliai ir apačia suteikia universalumo ir patogumo prie kasdienės išvaizdos.

    Užtrauktuku užsegama kengūros kišenė suteikia lengvai pasiekiamą, erdvią ir saugią daiktų laikymo galimybę, kuri yra funkcionali ir pasižymi retro stiliumi.