• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Prožektorius Petzl Iko Core 500 lm

    Prožektorius Petzl Iko Core 500 lm

    PET002245
    3342540828704
    Petzl

    Lengvas 500 lm galvos prožektorius su įkraunamu „Core“ akumuliatoriumi ir „Airfit“ galvos laikikliu, kurį taip pat galima naudoti pasikabinus ant kaklo arba kaip rankinį žibintą įdėjus į laikymo maišelį.

    89,90 €
    Išparduota
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Lengvas kelių šviesos spindulių, 500 lm ryškumo galvos prožektorius su „Airfit“ galvos laikikliu. IKO prožektorius pasižymi įvairiomis technologijomis ir sveria vos 79 g. Naujos kartos laikiklis „Airfit“, itin plonas prožektoriaus korpusas ir akumuliatorius, montuojamas atskirai laikiklio nugaroje, leido sukurti puikiai subalansuotą ir komfortišką produktą, kuris beveik nesijaus ant galvos. Kelios LED lemputės išdėstytos taip, kad užtikrintų tolygų apšvietimą ir optimalų matymo komfortą. Prožektorių taip pat galite naudoti pasikabinę ant kaklo, arba, įdėję į specialų maišelį, kaip rankinį žibintą. Lankstus supaudžiamas laikiklis leidžia kompaktiškai prožektorių supakuoti, taupant vietą. Veikia įkaunamu akumuliatoriumi „Core“ (pridedamas) arba su 3 AAA elementais (maks. ryškumas 350 lm)

    • Dviejų tipų lemputės sukuria išsklaidytą arba koncentruotą šviesą. Mygtuko paspaudimu galite pasirinkti vieną iš trijų šviesos intensyvumo rėžimų: artimos aplinkos apšvietimas, apšvietimas judant, apšvietimas į tolį;
    • Atšvaitinės detalės prožektoriaus gale leis būti pastebėtam tamsoje;
    • Akumuliatoriaus indikatorius praneša, kai prožektorius baigia išsikrauti;
    • Užrakinimo funkcija apsaugo nuo atsitiktinio įjungimo / išjungimo.

    ŠVIETIMO TRUKMĖ - iki 100 valandų / APŠVIETIMO ATSTUMAS - iki 100 metrų / ŠVIESOS INTENSYVUMAS - 500 liumenų (350 lm su 3 maitinimo elementais AAA)

    MAITINIMO ELEMENTAI - akumuliatorius 1250 mAh „Core“ (yra komplekte, įkrovimo laikas: 3 val.) arba 3 AAA tipo elementai / ATSPARUMAS VANDENIUI - IP X4 / SVORIS - 79 g  

    Garantija: žibintas: 5 metai; įkraunamas akumuliatorius „CORE“: 2 metai arba 300 įkrovimo ciklų