• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Kuprinė Lowe Alpine AirZone Trail Camino 37:42

    Kuprinė Lowe Alpine AirZone Trail Camino 37:42

    FTF-39-BLA-MED
    5059913049397
    Lowe Alpine

    Ventiliuojama 37 l talpos kuprinė su dviem skyriais ir ištraukiama viršutine dalimi, prideda papildomai dar 5 l, ir ten telpa viskas, ko reikia nakvynėms ir žygiams kelionėse.

    Spalva
    Dydžiai
    157,50 €
    -25% 210,00 €
    Išparduota
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Didelė talpa ir daugybė išmanių detalių turinti kuprinė, kurios palengvina daiktų sudėjimą, AirZone Trail Camino 37:42 puikiai pritaikyta sudėtingoms vietovėms ir nakvynėms gryname ore. Kvėpuojanti "AirZone™" oro pralaidumo sistema su tinkleliu skatina oro cirkuliaciją į nugarą, todėl ilgomis kalnų dienomis išliksite sausi ir patogiai jausitės.

    Kuprinėje yra daugybė daiktų saugojimo vietų, įskaitant du skyrius su užtrauktuku, todėl drėgnus daiktus galėsite laikyti atskirai nuo kitos įrangos. Kuprinės priekyje esanti "SpiderPlate" bungee sistema puikiai tinka papildomiems daiktams susidėti, o užtrauktuku užsegama viršutinė dalis ir klubų diržo kišenės puikiai tinka užkandžiams ir smulkiems reikmėnims laikyti. Ilgesnėse kelionėse ištraukiamas viršus suteikia dar 5 l pakavimo vietos, todėl galėsite lanksčiai reguliuoti papildomą svorį, jei jis atsiras. Įrangą lengva sudėti kuprinės išorėje, naudojant trekingo lazdų tvirtinimo diržus ir kilpą ledkirčiui, taip pat yra apsauga nuo lietaus, kurią galima greitai uždengti esant drėgmei. Kuprinėje yra šoninės kišenės, skirtos gertuvėms ir vieta 3 l talpos vandens sistemai, tai leidžia patogiai neštis vandienį su savimi.

    Ši kuprinė padengta DWR be fluorokarbono ir turi minkštus, apkrovą paskirstančius dirželius, kurie tolygiai paskirsto svorį ir padeda įveikti atstumą, kai keliaujate su pilno svorio kuprine.

    Nugaros ilgis: 48 cm (M); 53 cm (L).

    Prekės ypatybės

    Kuprinės Skraistė nuo lietaus
    Talpa 37+5 L
    Svoris 1.39kg
    Išmatavimai 66 x 32 x 31cm