• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Vyr. kelnės RAB Incline Light Pants Reg Leg

    Vyr. kelnės RAB Incline Light Pants Reg Leg

    QFV-05-CMN-32-RG
    5059913024264
    Rab

    Šios paprastai pakuojamos ir lengvos universalios laisvalaikio kelnės labai gerai praleidžia orą ir yra elastingos, todėl puikiai tinka apsivilkti šiltomis dienomis einant į kalnus, žygiuojant pėsčiomis.

    Spalva
    Dydžiai
    100,00 €
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Lengviausios "Incline" šeimos kelnės, pavasarį ir vasarą idealiai tinka žygiams, žygiams pėsčiomis ir bet kokiai veiklai lauke. Sukurtos iš vieno audinio pluošto, elastingo Matrix™ audinio su DWR danga be fluorokarbono, jos yra pralaidžios orui ir užtikrina lengvą apsaugą nuo nepalankių oro sąlygų.

    Kelnės "Incline Light" idealiai tinka įveikti stačius takus ir kopti į sudėtingą vietovę, jos padidina jūsų laisvę tyrinėti. Sukurtos su lanksčia vieta ties keliais, iš tampraus audinio ir ilgo ilgio klostėmis, kad būtų užtikrintas didesnis judrumas. Kelnėse yra kelios užtrauktuku užsegamos kišenės būtiniausiems daiktams laikyti, jos yra ant šlaunų, gale ir priekyje. Lengvos ir greitai džiūstančios kelnės puikiai papildys jūsų daugiadienių nuotykių garderobą keliaujant pėsčiomis, keliaujant su kuprine ir kalnų žygiuose.

    Medžiaga: 93 % poliamidas, 7 % elastanas

    Modelis: reguliarus.

    Prekės ypatybės

    Kelnių ilgis Reguliarios