• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Nr.96 Maistas kelionėms MustangFeast rūkytas jautienos maltinis su bulguru + brownie pyragas

    Nr.96 Maistas kelionėms MustangFeast rūkytas jautienos maltinis su bulguru + brownie pyragas

    MF90114
    4779061590114
    MustangFeast

    Rūkytas Jautienos maltinukas – sodraus dūminio skonio patiekalas iš aukščiausios kokybės jautienos faršo, pagardintas austrių padažu ir aitriosiomis paprikomis. Puikus pasirinkimas, norintiems mėgautis išskirtiniu skoniu gamtoje ar kelionėje. Pridedamas desertas - brownie pyragas.

    Pristatymo informacija:
    Nemokamas pristatymas prekėms, kurių kaina didesnė nei 50,00 €
    Itin greitas siuntų pristatymas. Įsigijus mūsų prekes, kurjeriai jas pristatys jums į namus ar į paštomatą per 1-3 darbo dienas. Norit gauti siuntą per trumpiausią laiką, rekomenduojame užsakyti prekes iki 13:00 valandos.

    Prekės informacija

    Rūkytas Jautienos maltinukas – sodraus dūminio skonio patiekalas iš aukščiausios kokybės jautienos faršo, pagardintas austrių padažu ir aitriosiomis paprikomis. Puikus pasirinkimas, norintiems mėgautis išskirtiniu skoniu gamtoje ar kelionėje.

    Kaip ir kiti pagrindiniai patiekalai, Rūkytas Jautienos maltinukas paruošiamas karštame vandenyje su visa pakuote, taip išlaikant autentišką skonį ir kokybę.

    Rūkytas Jautienos maltinukas – sodraus ir intensyvaus skonio mėsa, idealiai tinkanti mėgautis gamtos apsuptyje!

    Šis patiekalas ruošiamas Sous Vide metodu. Tai prancūziška technika, reiškianti „po vakuumu,“ naudojama lėtai ir tolygiai gaminti maistą vakuume žemoje temperatūroje. Ši technika užtikrina, kad maistas išliks sultingas, minkštas ir nepraranda savo natūralaus pirminio skonio bei maistingumo. Skirtingai, nuo sublimuoto maisto ruošimo būdo, kuomet maisto tekstūra ir skonis keičiasi (dažnai tampa traškesnis, mažiau šviežias), atidarius Sous Vide būdu paruošto maisto pakelį net ir po kelių mėnesių, atrodys, kad produktas yra kaip ką tik paruoštas, su šviežumo pojūčiu.

    Be to, šis metodas leidžia išsaugoti daugelį jautrių maistinių medžiagų, kurios lengvai suyra esant aukštesnei temperatūrai ar kepant tradiciniu būdu. Net ir sublimuoto maisto gamyboje kai kurios maistinės medžiagos gali būti prarastos dėl oksidacijos proceso. Tuo tarpu Sous Vide gamybos būdas užtikrina, kad vitaminai, mineralai ir antioksidantai išlieka geriau.

    Laikymo sąlygos: maisto produktas turi būti laikomas šaldytuve, nuo 0°C iki +6°C temperatūroje. Ištraukus iš šaldytuvo suvartoti per 10 dienų, nelaikant ant tiesioginių saulės spindulių. Norint išlaikyti produktą kuo šviežesnį, rekomenduojame laikyti šaldytuve.

    Vartojimas: Rekomenduojama produktą šildyti pakeliuose karštame vandenyje. Įdėkite norimą pakuočių skaičių į vandens tarą, užpilkite šaltu vandeniu ir šildykite kol užvirs vanduo. Užvirus vandeniui palaikykite produktą dar 2-3 minutes. Nedėkite metalizuotos pakuotės į mikrobangų krosnelę.

    Sudėtis: Jautienos faršas (95%), austrių padažas*, saldus aitriųjų paprikų padažas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E262, pipirai, svogūnas, petražolės, aitrioji paprika, vanduo, rūkyta paprika. Grynasis kiekis: 200g.

    100g maistingumo informacija: Energija: 1048 kJ / 252 kcal Riebalai: 19 g, iš kurių sočiųjų riebalų: 7,4 g Angliavandeniai: 2,3 g, iš kurių cukrų: 1,5 g Skaidulos: 0 g Baltymai: 18 g Druska: 0,98 g.

    Garnyras:

    Bulguras su daržovėmis – skanus ir maistingas garnyras, puikiai tinkantis prie bet kurio pagrindinio patiekalo. Kaip ir pagrindinis patiekalas, ruošiamas su pakuote karštame vandenyje. Pagardintas natūraliais ingredientais, tokiais kaip morkos, paprika ir džiovinti pomidorai, užtikrina ilgalaikę energiją aktyvioms dienoms.

    Garnyro sudėtis: bulguras, morkos, paprika, saulėje džiovinti pomidorai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E262, svogūnas, druska, pipirai, čiobrelis, augalinis aliejus. Grynasis kiekis: 200g.

    100g maistingumo informacija: Energija: 1161 kJ / 277 kcal Riebalai: 9 g, iš kurių sočiųjų riebalų: 1,2 g Angliavandeniai: 39 g, iš kurių cukrų: 6,1 g Skaidulos: 6,4 g Baltymai: 6,7 g Druska: 0,09 g.