• Nemokamas pristatymas
    Kišeninis peilis Opinel Stainless Nr.5 Buko

    Kišeninis peilis Opinel Stainless Nr.5 Buko

    001072
    3123840010729
    Opinel

    Nedidelis, bet labai praktiškas kišeninis peilis Opinel Nr.5 su nerūdijančio plieno ašmenimis ir buko rankena.

    Pristatymo informacija:
    Nemokamas pristatymas prekėms, kurių kaina didesnė nei 50,00 €
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Opinel kišeninis peilis Nr.5 su buko rankena – puikus pagalbininkas kasdieniniame gyvenime: išpakuojant siuntinį, konstruojant modelius, etc.  Opinel peilių kokybę užtikrina šimtametė gamybos ir šeimos verslo patirtis. Pagaminta Prancūzijoje.

     

    YPATYBĖS:

     

    Geležtė

     

    Opinel  kišeninio peilio Nr. 5 geležtės ilgis  - 6 cm. Iš „Sandvik“ modifikuoto ir Opinel peiliams pritaikyto 12C27 nerūdijančio plieno pagaminti ašmenys garsėja itin aukšta kokybe bei lengva kasdiene priežiūra. Plienas kietinamas jį termiškai apdorojant martensitinio grūdinimo būdu. Anglies kiekis tokiame pliene - ne mažesnis nei 0,40 %, todėl ašmenys yra labai kokybiški ir atsparūs korozijai.

     

    Tradicinė „Opinel“ geležtė yra jatagano tipo. Kuriant šią formą įkvėpimo semtasi iš turkiško kardo lenktu smaigaliu. Jatagano tipo geležtei būdingas išgaubtas profilis, suteikiantis jai tvirtumo ir užtikrinantis daugkartinio galandimo galimybę.  

     

    Rankena

     

    Rankenoms „Opinel“ dažniausiai renkasi paprastojo buko medieną. Prancūzijos ūkiuose auginami bukmedžiai yra kieti, atsparūs išoriniams veiksniams ir lengvai apdorojami. Mediena atrodo vienalytė, o šviesi jos spalva gali varijuoti nuo geltonos iki rausvos. Buko medieną galima atpažinti iš gausių tamsių brūkšnelių. Siekiant rankeną apsaugoti nuo drėgmės ir nešvarumų, ji nulakuojama.