• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Kišeninis peilis plonais ašmenimis Opinel Nr.15 Afrikietiško koralmedžio rankena

    Kišeninis peilis plonais ašmenimis Opinel Nr.15 Afrikietiško koralmedžio rankena

    002557
    3123840025570
    Opinel

    Ypatingai gražaus dizino kišeninis Opinel peilis plonais ašmenimis.

    Pristatymo informacija:
    Nemokamas pristatymas prekėms, kurių kaina didesnė nei 50,00 €
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Idealus peilis žuvies filė pjaustymui. Naujoji peilio "Effilé 15" versija išsaugojo originalų dizainą: elegantiška afrikietiško koralmedžio rankena rankena, 15 cm veidrodinio paviršiaus ašmenys, skirti smulkiam ir tiksliam pjaustymui. Ant geležtės dabar išgraviruotas naujasis "Effilé" logotipas. Tai - idealus pjaustymo peilis.

    Pagaminta Prancūzijoje.

    Savybės:

    OPINEL ašmenims naudojamas nerūdijantysis plienas yra optimizuotas, kad būtų užtikrintas didelis atsparumas korozijai ir geros techninės savybės.

    Ašmenys pasižymi puikiu aštrumu ir dideliu atsparumu dilimui (nusidėvėjimui), todėl gali nuolat kontaktuoti su kietomis medžiagomis, pavyzdžiui, keramika, ir jų nereikia iš naujo galąsti. Nerūdijančiojo plieno privalumas tas, kad įprastomis naudojimo sąlygomis jam, skirtingai nei angliniam plienui, nereikia specialios priežiūros. Nepaisant to, jo galimybės gali būti ribotos, kai jis ilgą laiką liečiasi su agresyvia aplinka (rūgštimi, sūriu vandeniu, plovikliais...).

    Ašmenų ilgis: 15 cm.

    Rankena yra pagaminta iš Afrikietiško koralmedžio. Jos spalva įvairuoja nuo violetinės-rudos iki rausvos su violetiniais atspalviais.1955 m. Marcel Opinel išrastas "Virobloc" apsauginis žiedas montuojamas visuose atlenkiamuose peiliuose nuo N° 06. Iš nerūdijančio plieno išpjautas "Virobloc" žiedas turi dvi dalis: vieną fiksuotą, kitą slankiojančią. Dabar galima ne tik užfiksuoti atidarytą geležtę (saugumas naudojant), bet ir užfiksuoti uždarytą geležtę (saugumas transportuojant).