• Iki nemokamo pristatymo trūksta: 46,05 €
    • Šalto oro kaukė Airtrim Sport
    • Šalto oro kaukė Airtrim Sport
    Šalto oro kaukė Airtrim Sport (sport+racing 1)

    Šalto oro kaukė Airtrim Sport (sport+racing 1)

    AIR70105
    7340034801659
    Airtrim

    Airtrim - tai kaukės, skirtos apsaugoti kvėpavimo takus nuo šalčio ir sauso oro. Kvėpuojant per kaukę, oras kuriuo kvėpuosite taps šiltesnis ir drėgnesnis.

    Spalva
    55,00 €
    Išparduota
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Šalto oro kaukė "Airtrim Sport" yra komplektuojama su dvejais filtrais- sport ir racing 1. Į kaukę yra įdėtas racing 1 filtras, o pakuotėje yra papildomas sport tipo filtras. Sport tipo filtras užtikrina iek tiek daugiau šilumos ir drėgmės, tačiau atitinkamai praleidžia mažiau oro nei racing 1 filtras.  

    Airtrim šalto oro kaukė veikia šilumos pasikeitimo principu ir labiau apsaugo jūsų kvėpavimo takus nuo šalto ir sauso oro.

    Naudojant Airtrim šalto oro kaukes, įkvepiamas oras bus šiltesnis ir drėgnesnis nei nenaudojant kaukės, taip labiau apsaugant kvėpavimo takus.

    Bet kuriuo atveju reikia nepamiršti šiltai apsirengti, nes kai įkvepiamas oras yra šiltas, gali susidaryti klaidingas šiltesnių oro sąlygų nei yra iš tikrųjų, įspūdis

    Airtrim šalto oro kaukės yra naudojamos kopiant į aukščiausias pasaulio viršūnes, dirbant įvairius lauko darbus ar sportuojant šaltomis oro sąlygomis.

     

    Visi filtrai suteikia skirtingą oro pasipriešinimą ir šilumą.

     

    Astma filtras: labai sandarus filtras, suteikiantis daugiausia šilumos ir drėgmės

    Sport filtras: įprastas filtras, kuris užtikrina normalią drėgmę ir šilumą.

    Racing (varžybų) 1, 2 ir 3 filtrai:  racing filtrai suteikia mažesnį oro pasipriešinimą ir mažesnę drėgmę bei šilumą. Nr. 3 turi mažiausią oro pasipriešinimą ir  suteikia mažiausiai šilumos/drėgmės ir tinka tiems, kurie labai intensyviai treniruojasi.

    Prieš naudojant šalto oro kaukę ekstremaliomis sąlyomis, reikėtų bandymų metu rasti labiausiai sau tinkantį šalto oro filtra.

    Šalto oro kaukės Airtrim su filtru svoris – 31 gramas.