• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Turistinė kėdė Helinox Chair One XL

    Turistinė kėdė Helinox Chair One XL

    10076R1
    8809272092193
    Helinox

    Universali platesnė ir erdvesnė turistinė kėdė „Helinox Chair One XL“ užtikrina patogų poilsį gamtoje, kad ir kur keliautumėte.

    Spalva
    159,95 €
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    40% erdvesnė už įprasto dydžio „Helinox Chair One“ ši kėdė vis tiek išlieka kompaktiška ir puikiai tinka visoms jūsų išvykoms. Patogi turėti su savimi keliaujant mašina, kemperiu ar tiesiog prisitvirtinus prie kuprinės. Nenuvils nei žygeivių, nei pasyvaus poilsio mėgėjų.

    „Helinox“ kedžių rėmų ir konstrukcijos principas pasiskolintas iš DAC palapinių lankų technologijos. Šios technologijos, naudojamos geriausių palapinių gamintojų, esmė – patvarus, bet lengvas aliuminio lydinys. O tokio aliuminio rėmą, sujungus su kruopščiai atrinktu ir pagamintu audiniu, gaunamas itin kokybiškas galutinis gaminys. „Helinox“ gaminių kokybė jau ne kartą įvertinta įvairiais prestižiniais apdovanojimais.

    Jei rėmo tvirtumą garantuoja specialios technologijos aliuminis, tai jo saugumą – itin patvaraus nailono sujungimai, užtikrinantys patogų ir greitą baldų surinkimą bei išrinkimą. O aukščiausios kokybės audinys su specialiais sutvirtinimais ir patvariomis siūlėmis yra garantas, kad gaminiai tarnaus daugelį metų.

    Kėdei (gamybos ir medžiagų defektams) suteikiama 5 metų gamintojo garantija.

    Specifikacijos:

      Surinkta Supakuota
    Aukštis 89 cm 12 cm
    Plotis 59 cm 46,5 cm
    Gylis 68 cm 13 cm
    Svoris 1,54 kg 1,61 kg
    Išlaikomas svoris 145 kg  

    Spalva: juoda (Black), kamufliažo (Multicam), medžių motyvų (Realtree)