• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Pūkinė striukė vyrams RAB Electron Pro Down Jacket

    Pūkinė striukė vyrams RAB Electron Pro Down Jacket

    QDN-85-ASR-SML
    821468980082
    Rab

    Dygsniuota šilta pūkinė ir labai kompaktiška pūkine striukė vyrams „Rab Electron Pro“ idealiai tinka žygiams kalnuose ir kelionėms, kur svarbu sutaupyti vietos ir svorio.

    Spalva
    Dydžiai
    231,00 €
    -30% 330,00 €
    Išparduota
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Šilta, zonomis dygsniuota pūkinė striukė vyrams„Rab Electron Pro“ pasižymi didelio purumo pūkais, kompresiškumu ir visomis reikalingomis detalėmis, kad galėtumėte šiltai ir patogiai leistis į kalnų žygius. 

    „Rab Ascent“ linijai priklausanti pūkinė striukė vyrams skirta žiemos sąlygoms, ekspedicijoms ir kalnų žygiams visus metus. Išorinis audinys iš nailono, kad striukė būtų dar tvirtesnė ir atsparesnė, impregnuotas naudojant DWR technologiją, užtikrinančią geresnę apsaugą nuo drėgmės. „Pertex® Quantum Pro“ audinys, padengtas specialia danga su poromis ir tankiai austas, suteikia apsaugą šalčio ir drėgmės sąlygomis išlikdamas laidus orui, lengvas ir atsparus vėjui. 

    Pūkinė striukė sudygsniuota skirtingomis zonomis taip, kad būtų kompaktiškesnė, neleistų pūkams sukristi ir susidaryti vėsesnėms vietoms bei sulaikytų daugiausia šilumos centrinėje dalyje. 

    Pūkai, turintys RDS (atsakingo pūkų naudojimo) sertifikatą ir pasižymintys itin dideliu purumo koeficientu (800 CUIN – kuo pūkas puresnis, tuo jo mažiau reikia, kad būtų sulaikomas toks pats šilumos kiekis), papildomai apdoroti „Nikwax®“ hidrofobine nuo vandens apsaugančia technologija. 

    Kalnuose ar mieste blogu oru taip pat pasitarnaus šie atributai – gerai priglundatys rankogaliai su tampriais įsiuvais; gobtuvas su pakietintu snapeliu, tinkamas dėvėti šalmą; apraišams netrukdančios rankų kišenės su YKK® užtrauktukais ir striukės laikymo/nešiojimo maišelis.

    Pagrindinis audinys: 20D nailonas Pertex Quantum Pro, 40g/m², with DWR

    Pamušalas: perdirbtas 20D nailonas, 38g/m²

    Užpildas: 800 purumo koeficiento Europoje auginamų žąsų pūkai, apdoroti „Nikwax“ impregnavimo technologija (L dydžio striukės užpildo svoris 190 g)

    Striukės svoris: 523,5 g

    Sudėtis: 100% poliamidas su poliuretano danga ir 100% perdirbto poliesterio pamušalas

    Prekės ypatybės

    Užpildas 800 pūkai