• Nemokamas pristatymas
    Vyriški batai Scarpa Rush Mid Gtx

    Vyriški batai Scarpa Rush Mid Gtx

    63130-200/001-43
    8057963067269
    Scarpa

    Neperšlampami, smūgius amortizuojantys batai su auliuku „Scarpa Rush Mid Gtx“ skirti sparčiam žygiavimui bekele ir slidžiais, drėgnais paviršiais.

    Dydžiai
    101,40 €
    -40% 169,00 €
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Itin patogūs, lengvi, minkštos konstrukcijos vyriški batai, skirti mėgstantiems sparčiai žygiuoti miškų, nedidelių įkalnių takais ir bekele. Batų konstrukcijoje esanti Gore-Tex membrana puikiai apsaugo nuo lietaus ir drėgmės, bet leidžia pėdai kvėpuoti, todėl būsite pasiruošę keliauti ir per lietų ar šlapiu paviršiumi. Auliukas su dviem kilpomis gerai apsaugo ir stabilizuoja čiurną bei praverčia žygiuojant vėsesniu oru. Funkcionalūs batai išsiskiriantys savo patogumu, patvarumu ir sukibimu įvairiais paviršiais! 

    Konstrukcija:

    VIRŠBATIS
    Gerai orą praleidžiantis tinklelis su sutvirtinimais, apsaugančiais pėdą. Pirštų apsauga nuo smūgių į akmenis. TPU dinaminio stabilizavimo sistema užtikrinanti stabilumą ir pėdos įtvirtinimą. Gerai priglundantis ir apspaudžiantis auliukas, apsaugantis ir įrėminantis čiurną.

    RAIŠTELIŲ SISTEMA
    Lengvų raištelių sistema užtikrinanti tolygų suveržimą išvengiant pernelyg suspaudžiamų vietų.

    MEMBRANA
    Neperšlampama ir laidi orui.

    PADAS
    IKS (Interaktyvi kinetinė sistema) technologijos pagrindu pagamintas padas, kurį sudaro 7 amortizacijos vietos (zonos): 6 pėdos priekyje ir 1 kulne. Šios zonos užtikrina puikiai amortizuoja pėdą einant sparčiu ritmu ar bėgant, o dviejų tankių EVA tarpupadis sugeria smūgius. 

    Spalva: juoda su mėlyna (Black Ottanio)

    Svoris: 445 g vienas 42 dydžio batas

     

    Prekės ypatybės

    Batai: Su auliuku