• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    • Moteriški žieminiai batai Scarpa RUSH POLAR GTX
    Moteriški žieminiai batai Scarpa RUSH POLAR GTX

    Moteriški žieminiai batai Scarpa RUSH POLAR GTX

    63138-202/001-37,5
    8057963371328
    Scarpa

    Scarpa „Rush Polar GTX“ unisex pašiltinti žieminiai batai yra sukurti specialiai žiemos sezonui – tinka žemiausiai temperatūrai ir geriausiai tinka žygiams su sniegu.

    Dydis
    181,30 €
    -30% 259,00 €
    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

     „Presa® TRK-02“ padas garantuoja puikų sukibimą dėl specialios medžiagos. Batviršis pagamintas iš 1,7–1,9 mm storio „Perwanger®“ zomšos, pasižyminčios tokiomis savybėmis kaip atsparumas vandeniui, pralaidumas orui, atsparumas įbrėžimams ant paviršiaus ir ilgaamžiškumas. „Autofit 3D“ apykojė, pagaminta iš paminkštinto audinio ir suteikia geresnę atramą, apsaugą ir komfortą čiurnos srityje bei išvengia spaudimo taškų visoje pėdoje.

    Naujojoje „Speed ​​Lacing užsegimo sistemoje naudojama maža dviejų komponentų dalis, pagaminta iš lengvo plieno ir plastiko. Užsegimas iki kojų pirštų srities yra padalintas į dvi dalis - apatinė dalis su akutėmis leidžia raišteliams sklandžiai slysti ir vienu judesiu pakoreguoti prigludimą, o viršutinė dalis užsegama nėriniais.

    „GORE-TEX® Duratherm“ užtikrina optimalią pėdų apsaugą dėl itin izoliuojančio sluoksnio. „PRIMALOFT® Gold Insulation ECO“ (100% perdirbta), turi sintetinį kamšalą ir hidroizoliaciją lietingomis sąlygomis. Šis derinys užtikrina maksimalią apsaugą nuo šalčio.

    „Presa® TRK-02“ padas pagamintas iš „SUPERGUM W“ mišinio, kuris užtikrina sukibimą apledėjusioje bei snieguotoje vietovėje. Ryškus kulnas ir kepurės, skatinančios stabdymą nusileidžiant ir sukibimą kylant. IKS technologija (Interactive Kinetic System), pasižyminti 7 smūgius sugeriančiomis sritimis (kupolais), laipsniškai ir konkrečiai palaiko kūno svorį užsiėmimų kalnuose metu.

    Šie batai taip pat tinka kalnų žygiams - Araratui, Kazbekui, žieminiam Tubkaliui, Tatrams, etc - ant jų gali tvirtintis universalios alpinistinės "katės".

     

    Detaliau:

    ·       Sumažina pėdos nuovargį

    ·       Komfortas ir apsauga esant žemai temperatūrai

     

    Scarpa „Rush Polar GTX“ batų padas:

    ·       Mažo tankio kulno ir priekinės pėdos įdėklas amortizacijai

    ·       Dizainas su įpjovomis amortizacijai

    ·       Vidutinis padas su vidutinio ir didelio tankio atrama ir amortizacija

    ·       DST TPU rėmas (dinaminė stabilizatoriaus sukimo sistema): Ergonomiškas pleištas, pagamintas iš TPU su įvairaus storio įpjovomis, kad būtų galima valdyti apsaugą nuo sukimosi.

    ·       Išskirtinio dizaino SCARPA padas su MEGAGRIP gumos mišiniu užtikrina optimalų sukibimą bet kokioje vietovėje

    Prekės ypatybės

    Batai: Su auliuku