• Nemokamas pristatymas
    Vyriškos pirštinės Rab Power Stretch Contact Grip Glove

    Vyriškos pirštinės Rab Power Stretch Contact Grip Glove

    QAH-53-BL-S
    821468860414
    Rab

    Šiltos, lengvos ir tamprios vyriškos pirštinės su silikonu dengtu delnu ir kondukciniais įsiuvais rodomajame piršte ir nykštyje jutiklinių ekranų valdymui.

    Dydžiai
    40,00 €
    Išparduota
    Pristatymo informacija:
    Nemokamas pristatymas prekėms, kurių kaina didesnė nei 50,00 €
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    „Power Stretch Contact Grip“ yra lengvos ir plonos, bet šiltos pirštinės silikonu dengta vidine plaštakos puse ir pirštais, kai reikia patogiai ką nors suimti ir geram sukibimui. Skirtos kasdieniam naudojimui pirštinės yra universalios, nes jas galima dėvėti ir vienas, ir kaip pamušalines po storesnėmis pirštinėmis. Pagamintos iš POLARTEC® Power Stretch® Pro™ audinio, kuris idealiai tinkamas užsiimant aktyvia veikla. Plona riešo dalis su tampriu „Lycra®“ leidžia pirštines patogiai apsimauti ir dėvėti su viršutiniais drabužiais. Su kondukciniu įsiuvu rodomajame piršte ir nykštyje jutiklinių ekranų valdymui. 

    POLARTEC® Power Stretch® Pro™ audinys yra pagamintas iš tvirto nailono bei viduje esančio poliesterio, kuris yra labai malonus odai. Išorinis audinys: Polartec® Power Stretch® Pro:, 241g/m²,53% poliesteris, 38% nailonas, 9% elastanas  

    Svoris: 60 g / Spalva: Juoda ( Black)