• Nemokamas pristatymas
    Puodų rinkinys Optimus Terra Camp 4 Pot Set

    Puodų rinkinys Optimus Terra Camp 4 Pot Set

    8020677
    0604375206779
    Optimus

    „Terra Camp“ rinkinys pagamintas iš tvirto anoduoto aliuminio ir su nelipnia danga, pasižymi paprastu naudojimu bei patikimais degikliais.

    Pristatymo informacija:
    Perkant šį produktą pristatymas - nemokamas!.
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    „Terra Camp“ rinkinys pagamintas iš tvirto anoduoto aliuminio ir su nelipnia danga, pasižymi paprastu naudojimu bei patikimais degikliais. Rinkinys susideda iš trijų dalių ir sveria 1160g. 

    Puodai yra su specialia karščio paskirstymo sistema (HE = heat exchange), kuri sutrumpina virimo laiką iki 20%. „HE“ dėka džiugins trumpesnis virimo laikas ir kuro taupymo veiksmingumas. Rinkinyje esanti puodų rankenėlė tiks puodams ir keptuvei pakelti. 

    Plono neopreno dėklas atlieka kelias funkcijas: saugo pirštus nuo nusideginimo, išlaiko maistą šiltą ir neleidžia puodams susibraižyti. Šis neopreninis dėklas taip pat leidžia sutaupyti dujų - tiesiog nuimkite užvirusį vandenį nuo ugnies, įdėkite puodą į šį jaukų dėklą ir leiskite makaronams toliau virti verdančiame vandenyje nedeginant nei trupučio dujų.

    Reikėtų nepamiršti paminėti jog rinkinyje taip pat stebuklingai atsiras vietos ir titaninių įrankių rinkiniui, bei Optimus turistinei viryklei.

    Skersmuo: 22cm
    Pudų talpa: 2.3l ir 3.2l

    Prekės ypatybės

    Svoris 1160g
    Talpa litrais 2l ir dauigau