• Nemokamas pristatymas nuo 50,00 €
    Peilis česnakams ir kauliukų išėmimui Opinel Chestnut and Garlic Knife Nr. 7

    Peilis česnakams ir kauliukų išėmimui Opinel Chestnut and Garlic Knife Nr. 7

    OPCHGK07
    3123840023606
    Opinel

    Peilis kaštono rankena, skirtas kaštonų ir česnakų pjaustymui ir valymui bei vaisių kauliukų ir sėklų išėmimui.

    Pristatymo informacija:
    Nemokamas pristatymas prekėms, kurių kaina didesnė nei 50,00 €
    Itin greitas siuntų pristatymas. Užsakius prekes iki 13 valandos, prekės jus pasieks kitą darbo dieną!

    Prekės informacija

    Specialios lenktos formos peilis – puiki dovana visiems, mėgstantiems gaminti maistą, ruošti vaisių uogienes bei kepti vaisinius pyragus. Patogi rankena ir trumpi lenkti ašmenys idealiai tinka valyti ir pjaustyti kaštonus, česnakus ir išimti vaisių bei uogų kauliukus ar sėklas patogiai įpjaunant. Dėl nedidelio dydžio peilis patogiai telpa kišenėje. Pagaminta Prancūzijoje. 

    Ypatybės:

    Geležtės ilgis – 4 cm, pagaminta iš „Sandvik“ modifikuoto ir „Opinel“ gaminiams pritaikyto 12C27 nerūdijančio plieno. Tokie ašmenys garsėja itin aukšta kokybe bei lengva kasdiene priežiūra. Plienas kietinamas jį termiškai apdorojant martensitinio grūdinimo būdu. Anglies kiekis tokiame pliene - ne mažesnis nei 0,40 %, todėl ašmenys yra labai kokybiški ir atsparūs korozijai. Geležtės kietumas: 57-58 HRC 

    Rankena

    Kaštono mediena yra viena iš gražiausių medienos rūšių, pasižyminti aiškiu ir vienalyčiu atspalviu, smulkiomis ir taisyklingomis gijomis bei tvirtumu bei suteikianti solidumo. 

    Virobloc apsauginis žiedas 
    Šis „Opinel“ peilis kaip ir visi kiti lenktiniai peiliai, turi Marcelio Opinelio 1955 m. išrastą apsauginį žiedą „Virobloc“. Iš nerūdijančio plieno išpjaunamą žiedą „Virobloc“ sudaro dvi dalys: nejudrioji ir paslankioji. Geležtė fiksuojama tiek atlenkta (kad būtų saugu peilį naudoti) tiek užlenkta (taip užtikrinamas saugumas peilį transportuojant).